En kald Novemberdag i 2009

Jeg vil ikke si det er av kjedsommelighet.... Med 3 tenåringer og 2 hunder i hus, i tillegg til jobb og fritidssysler er vel ikke det mulig. Ikke er det bolignød som regjerer, ei heller plassmangel. Nei, dette handler mer om manglende lyst til å male stuetaket! En utrolig traurig jobb som uansett innsats ikke kan gi annet resultat enn at taket blir helt hvitt i steden for hvitt med sjatteringer.... Lokale til salgs, sa du??? Et museum? Ja, hvorfor ikke! Det kan vel bli et hjem å trives i. Vi selger huset inklusive hvitmelert stuetak!tirsdag 23. november 2010

På tide med en liten oppdatering

Etter mange timer med riving, er det gamle taket kommet fram igjen, vegger er borte og andre vegger dukker opp igjen. Spennende å se hva som er bak alt sammen. Vi tenkte kanskje at noen vegger kunne stå, men når snekkeren sier "få det vekk" - ja, da får vi det vekk.Vi setter opp en ny på samme plassen. 
Sånn er det, og sånn må det være! Godt vi har med oss flinke håndverkere.

Rivejobben godt i gang.

Bygger man inni en gammel ullvarefabrikk, er det vel rimelig å tenke at det er litt hårete mellom bjelkelagene.
Kunne kanskje ha fått til å strkkke et skjerf til far til jul....?

Taket i stua snart nede.

Ingen vei tilbake, men her fikk vi brått en ny vei ut! Denne veggen dukket opp bak panelen. Skulle egenlig rives, men ingen planer er uforanderlige. Veggen, og den gamle nødutgangsanvisningen blir!

MEN, jeg tror vi må gjøre en jobb med det elektriske...

Stuedelen ferdig revet, og ryddet. Klart for gjenoppbygging!

2 kommentarer:

  1. Dere har virkelig en jobb og gjøre!!
    Men når man har mot og guts, er det mye man får til :)

    hilsen Torunn (søster til Ole Kristian )

    SvarSlett
  2. Hei Torunn. Så koselig at du er her! Jotakk, vi har mot og guts - og vet at det kommer til å bli utfordringer. Men dette er veldig gøy, altså!

    SvarSlett