En kald Novemberdag i 2009

Jeg vil ikke si det er av kjedsommelighet.... Med 3 tenåringer og 2 hunder i hus, i tillegg til jobb og fritidssysler er vel ikke det mulig. Ikke er det bolignød som regjerer, ei heller plassmangel. Nei, dette handler mer om manglende lyst til å male stuetaket! En utrolig traurig jobb som uansett innsats ikke kan gi annet resultat enn at taket blir helt hvitt i steden for hvitt med sjatteringer.... Lokale til salgs, sa du??? Et museum? Ja, hvorfor ikke! Det kan vel bli et hjem å trives i. Vi selger huset inklusive hvitmelert stuetak!torsdag 4. november 2010

ENDELIG!!

Lørdag 30.oktober var det klart for dugnad. Museumsentusiaster, ildsjeler, gode venner og snille barn var med på å flytte museumsgjenstandene ut av gammelt, og inn i nytt lokale. Støpejerns-deler krever både muskelkraft og maskinkraft, og i løpet av dagen var nesten hele lokalet tomt! Bare de største maskindelene, som ikke passet vindusåpningen må vente på heisen. Heisen var den eneste som ikke var med på dugnaden denne dagen..... Vel blåst, og tusen takk. Dette var begynnelsen på fortsettelsen :-)! 
 
"Tiden er ute"

Vi bærer....
.....løfter.....
og lemper.


Biler og utstyr på plass!
 
<>
Stablesjef!


 
 
 
Dugnadslapskaus etter
timer med jobbing
  
...men Jepsens lønningssafe ble
for stor og tung!
Den må nok vente på heisen.
3 kommentarer:

 1. Oj, dette var morsomt! Nå er dere igang på ekte :-) Lykke til, det var gøy å få se leiligheten i skikkelig "før"-stand.

  Marie og Co

  SvarSlett
 2. Jeg trykker på "jeg liker-knappen"! Og så ønsker jeg lykke til med omgjøringen av det "gamle museet" til ny lekker leilighet!

  SvarSlett
 3. Huff, så treg jeg er med å finne fram til alt. Men nå! Nå, har jeg skjønt hvordan jeg får svart :-) Tusen takk -skulle jeg ha svart for lenge siden!!

  SvarSlett